Moje šťastná hvězda

Dává dceři zabrat?

O herečce Evě Ecastelo (42) je známo, že je to žena mnoha tváří.

Momentálně ji můžeme vídat hlavně v  seriálu Slunečná, dále se ale věnuje modelingu a je také moderátorkou. Očividně k  podobnému životnímu stylu vede i svou dceru Zuzanku (9).

Ta se po boku maminky také objevuje v seriálu Slunečná a Eva je na ni za to patřičně pyšná. Není to ale dceřina první role. Podle Evy už si zahrála ve více filmech a seriálech, ale vždy měla jen malé štěky.

Chce si přes dceru splnit tajné sny?

Decastelo si má ale myslet, že pro její dcerku nebude možná herecký svět do budoucna to pravé ořechové. Proto ji teď trochu přesměrovala na modeling. Před pár týdny absolvovala Zuzanka velké focení.

Před objektivem si samozřejmě zapózovala i s maminkou Evou, která zkrátka miluje být středem pozornosti a tohle si nemohla nechat ujít. A  navíc chtěla asi dceři ukázat, jak se to dělá.

Není toho ale na  malou holčičku příliš? Vedle seriálu a focení musí také ještě pořád zvládat školu, tedy aktuálně distanční výuku. Možná ji Eva příliš zahlcuje. Měla by jí dát víc prostoru, aby si sama vybrala, co ji nevíce baví a co chce dělat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden