Moje šťastná hvězda

Dává přednost mladším

Jejich láska se zdála nezlomná, ale teď je prý všechno jinak. Vendula Pizingerová (47) se netajila tím, že se do svého současného manžela Josefa Pizingera (31) zamilovala až po uši. On její lásku opětoval a z velkého věkového rozdílu si vůbec nic nedělali.

Okolí je však varovalo, že časem by jim to mohlo způsobovat problémy, což se teď také děje. Manželé si údajně procházejí krizí a Josef se ji prý snaží vyřešit tak, že se s Vendulou budou vídat, co nejméně to půjde.

Pořád ji posílá pryč

Jí to přišlo dost nesmyslné, ale nakonec si řekla, že by to mohli zkusit. Celá situace se však ještě víc zhoršila. Dřív s ní chtěl trávit každou volnou chvíli, ale teď se chová úplně jinak. Josef Vendulu totiž neustále posílá s kamarádkami ven na dámskou jízdu. Pizingerová si ráda jednou začas někam vyrazí, ale když ji manžel posílá ven několikrát týdně, zdá se jí to víc než podezřelé.

Josef si však stále myslí, že to jejich manželství prospívá. Nelezou si tolik na nervy a méně se hádají. To však kvůli tomu, že Vendula veškeré své pochyby dusí v sobě.

Tajné schůzky ve fitku

Josef svou manželku sice posílá na dámské jízdy, nicméně on v mužské společnosti za její nepřítomnosti rozhodně není. Není tajemstvím, že Pizinger se hodně věnuje sportu a především posilování. Posilovna je tím pádem jeho druhý domov a údajně si tam i najde čas na to, aby trénoval mladé slečny.

Těm s největší pravděpodobností nejde o to, aby je Josef naučil správnou techniku cvičení, ale spíš o to, aby ho nějakým způsobem okouzlily. Několika se to zřejmě povedlo, protože Josef s nimi má údajně mít tréninky pravidelně, o čemž Vendula pochopitelně nemá ani tušení.
Jeden by si řekl, že na tom není nic špatného, když se trenér a jeho klient chovají profesionálně. Nicméně v tom je právě ten problém. Plánuje ji opustit? Už delší dobu je vidět, že to mezi nimi není v pořádku.

Vendula svého mladšího manžela zkrátka nestíhá a jemu to začíná vadit. Přitahují ho ženy sportovního typu, které něco vydrží. Nejspíš také proto se s nimi potají podle známých a přátel schází v posilovně.S Vendulou se téměř nevídají a ona mu navíc vyčítá, že už ji ani nedoprovází na společenské akce. Je pravda, že se spolu pár delší dobu nikde neukázal a Vendula si je vědoma toho, že to nebudí dobrý dojem.Josef si z toho ale vůbec nic nedělá.

Plánuje snad Vendulu opustit?

Vypadá to totiž, že už mu dochází trpělivost a od života očekává spoustu zážitků a dobrodružství. Na to už se ale Vendula příliš necítí, anebo možná už ani nechce. Snad ji to ale nebude stát manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden