Můj čas na kafíčko

Dává si pořádně do těla

V životní formě byla herečka ze seriálu Anatomie života Jitka Schneiderová (48) patrně před lety, když tančila v pořadu StarDance. Tanci už se sice nevěnuje, ovšem během lockdownu ho vyměnila za jiný sport.

Chce dokonalou postavu

Začala se poctivě a prakticky denně věnovat běhu, a výsledky začínají být znát. „Udržuje mě to ale ve formě psychicky i fyzicky,“ prozradila Schneiderová, která svou krásnou postavu ukázala na dovolené v Řecku.

Na ni vyrazila se svým partnerem Lukášem Pitterem (41). Právě on s ní je už několik let a mnozí dlouhodobě spekulují, že se brzy vezmou.

Bude brzy svatba?

Jelikož si ale oba hodně chrání své soukromí a neradi se o něm baví s novináři, je velmi těžké odhadnout, kdy k tomu dojde. Faktem ale je, že jim to společně moc sluší a často se stává, že Pitter Schneiderovou doprovází na společenské akce, kde často působí jako její ochránce.

A když je nějaký novinář či třeba i někdo z jejích fanoušků příliš horlivý a chce získat jeho partnerku na kus řeči, umí zasáhnout a dát jasně najevo, že by to takhle nešlo.

Je její ochránce

A takové muže mají ženy rády. Je jim totiž jasné, že se vedle nich cítí v bezpečí, a kdyby někdy došlo k nějaké nepříjemné situaci, nemusí se bát, že by se jim něco stalo.

Zdá se tak, že Jitka Schneiderová našla svého pana Božského a skutečně by asi bylo i překvapením, kdyby nakonec nestanuli před oltářem a neslíbili si před svými nejbližšími a přáteli věčnou lásku. A třeba by se to už i stalo nebýt koronaviru a s ním spojených různých omezení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden