Můj kousek štěstí

David Matásek: Jak se seznámil s Lilian

Zase další partnerku si pořídil čilý herec David Matásek (54). Blogerka Eva Lilian Vlachová (29) mu nedávno porodila syna Antonína, z předchozích vztahů má aktivní Matásek potomky dokonce tři.

Na slovo skoupý umělec se teď k překvapení všech rozpovídal o tom, jak se s maminkou maličkého Toníka seznámil. Eva Lilian žila dlouho v Berlíně a jezdila na kole, časem ho ovšem začala mít plné zuby, a tak si koupila skútr.

Na sociální síti pak hledala další nadšence pro tento typ motorového vozidla, a narazila na Matáska. Všechno začalo nevinně, jen si tak psali o motorkách. Nezůstalo však jen u nich. Herec byl tenkrát opuštěný po rozchodu s bývalou ženou.

Když se pak s Evou setkali v Praze, cosi zajiskřilo a celkem brzo bylo jasno. A tak se záhy narodilo miminko. Herec si nový vztah pochvaluje, Evu vzal dokonce i na pánskou jízdu do Itálie, kam na motorce každoročně vyráží.

Prý není bůhvíjaká řidička, bojí se, že jí chlapi ujedou, ale nakonec s nimi v klidu držela krok. Už se těší, až přestane kojit, miminko poputuje k nadšeným babičkám a ona s Davidem vyrazí na daleké cesty do zahraničí.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden