Moje šťastná hvězda

David Prachař a Linda Rybová: Odešel prý od rodiny! Bude rozvod?

Už delší dobu se spekuluje o tom, že jejich manželství jde ke dnu. Linda Rybová (43) a její manžel David Prachař (60) řeší manželské problémy už delší dobu, ale očividně to nikam nevede. Mají spolu sice čtyři potomky, ale ani to je nedonutí k tomu, aby si o svých problémech promluvili a vyřešili je.

POŘÁDNĚ HO NAŠTVALA

Proslýchá se, že dělají pravý opak. Před dětmi se hádají a používají velmi ostrá slova. Potvrdili to jejich sousedé, kteří přednedávnem potvrdili i další šokující fakt. David měl údajně od Lindy a od dětí odejít. Prý teď bydlí v jejich společné chatě, která se nachází kousek za Prahou. Sousedé potvrdili, že přednedávnem se Rybová s Prachařem znovu hádali. Nicméně to prý bylo intenzivnější než kdy předtím. Prachař měl prý záchvat žárlivosti, protože si jeho manželka zašla na kávu s jedním ze svých kolegů.Už v minulosti se proslýchalo, že David má se žárlivostí problém.

BYLA MU NEVĚRNÁ?

Byl by nejradši, kdyby Rybová pracovala v nějaké kanceláři, do které by za ní nikdo nechodil. Ale to má smůlu, protože Linda je přece jen herečka a kontakt s lidmi je její denní chleba. Ať už kontakt s kolegyněmi, tak s kolegy. On to ale stále nedokáže pochopit. Po hádce prý David odešel a od té doby ho sousedé neviděli. Vypadá to tedy, že si manželé dali pauzu a každý teď žije jinde.

JE TO JEN PAUZA, NEBO DEFINITIVNÍ KONEC?

Rybová je prý na jednu stranu ráda, že si od manžela odpočine, a myslí si, že jim to jen a jen prospěje.Na druhou stranu ale otázkou zůstává, jestli se svým kolegou z Ulice Martinem Fingerem (48) skutečně nemá něco víc než jen kamarádské srazy u kávy. V Ulici si zahráli pěkně žhavé scénky a zdá se, že to u obou vyvolalo jakousi chemii.

Od té doby si údajně Linda s Davidem tolik nerozumí, a dokonce to vyústilo v to, že teď žijí odděleně. Bude se Linda s Martinem dál scházet? Zatím se nezdá, že by to plánovala ukončit, ale tím pádem jí hrozí rozvod, protože její manžel to očividně tolerovat nehodlá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden