Moje šťastná hvězda

David Švehlík: Ukazuje své ex, o co přišla?

Před pár lety byl opuštěný a na dně. Nyní herec David Švehlík (46) slaví úspěch za úspěchem v kariéře i v soukromí po boku manželky Venduly Švehlíkové (42). Proto se rozhodl demostrovat svou lásku a vyvedl manželku do společnosti.

Měl asi dost toho, že se přede všemi ukazuje s novým partnerem jen jeho bývalá. Půl roku po porodu jeho třetího dítěte působil na premiéře filmu Na Střeše pár naprosto dokonale. Nejenže jim to slušelo, ale bylo jasné, že tenhle vztah je pro herce balzámem na duši.

Jeho první manželka, herečka Jitka Schneiderová (45), teď možná lituje, že právě jemu kdysi zahýbala. Žili spolu jako manželé osm let a mají spolu dceru Sofii Annu (13). Herečka pak ale skončila v náruči podnikatele Davida Císaře (43), který kvůli ní odešel od manželky a dvou dětí.

Nelituje exmanželka jejich rozchodu?

Švehlík neměl na vztah ani pomyšlení. Kvůli herečce totiž kdysi odešel z církve a ona byla jeho první ženou. Vztahu věřil natolik, že pro něj byla nevěra jeho ženy životní prohra. Než potkal učitelku ze základní školy Vendulu, prošel si peklem.

Hroutil se mu totiž i vztah s jeho otcem Aloisem Švehlíkem (79). Dnes snad problémy urovnali a David dosáhl svého.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden