Moje sladké tajemství

Dcera jí dělá starosti

Herečka Lucie Zedníčková (52) se před kamerou objevovala od dětství. Její cesta ke slávě byla o něco lehčí díky slavnému příjmení a podobné to má zřejmě i její dcera Amélie Pokorná (16), kterou má s producentem Vítkem Pokorným (55).

Z dceřina rozhodnutí stát se herečkou nebyla Zedníčková vůbec nadšená, přestože je Amélie momentálně úspěšnější než její maminka. Zahrála si v seriálu Sestřičky a na obrazovce zůstává díky seriálu 1. MISE a Hvězdy nad hlavou.

Radí jí, aby nepostavila kariéru na skandálech, ale na talentu.

„Vím, jak je to komplikované, jak je to těžké, je to takový život pořád nahoru a dolů. Chvíli jste úspěšná, pak zase ne,“ sdělila své obavy Zedníčková. Amélie však má své metody, jak být slavná. Aby si ji fanoušci dobře zapamatovali, neváhá být středem pozornosti na večírcích.

Zedníčkovou muselo asi dost šokovat, když viděla, jak její dcera na letní party Primy před fotografy záměrně předvedla žhavé muchlování se svým přítelem Sebastianem.

Sama se jí snaží vštěpovat, že má být hlavně profesionální a dobře se učit. Amélii to však do showbyznysu hodně táhne a je v něm pomalu jako ryba ve vodě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden