Moje sladké tajemství

Dceru by nezvládla

Jak dlouho bude Vendula zvládat péči o malého syna?

I když si Vendula Pizingerová (49) pořídila miminko v poměrně vysokém věku, tvrdí, že péči o malé dítě zvládá skvěle, přestože Josífek (7 měsíců) prý ze všech jejích dětí nejhůř spí.

Také prozradila, že je velmi ráda, že má znovu syna, i když si prý původně tajně přála holčičku. „Kromě mého muže jsme si celá rodina přáli holčičku. Nakonec jsem ráda, že je to kluk, protože kdyby to byla holka, tak bych tam možná hledala nějaké podobnosti.

Takže i pro moji psychiku je to fajn, že je to chlapeček,“ říká Pizingerová, která před lety přišla o milovanou dceru Kláru kvůli leukémii a bála se, aby narození děvčátka neotevřelo bolestivé rány. Proto je ráda, že si užívá malého raubíře.

A těší se také na to, že snad napotřetí se jí povede zažít s ním normální dětství. „Klárka byla od roku a tři čtvrtě nemocná, a když bylo Kubovi rok a půl, tak se mu zabil otec.

Takže doufám, že se budu těšit z té normálnosti.“ Zatím se ale zdá, že jde v životě Venduly vše podle plánu, a mateřství si tak může užívat plnými doušky, což také dělá. Ví totiž, že rozhodně není samozřejmostí v klidu porodit dítě krátce před padesátkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden