Můj kousek štěstí

Dcery si úspěšně zvykají na velký svět

Prohlásila, že už na molo na módních přehlídkách nepatří a že je potřeba dát prostor mladším, a hned to pojala do důsledků. Na módní show Beaty Rajské na filmovém festivalu v Karlových Varech šla místo mámy Ivy Kubelkové (44) předvádět modely slavné návrhářky dvanáctiletá Karolina.

Protože by si dívka na podpatcích, na kterých to ještě neumí, mohla zlomit nohu, raději jí obuli tenisky. A tak mohla dcera první vicemiss z roku 1996 vypadat sebejistě a žádný úraz se nekonal.

„Já už nepůjdu. Co bych tam dělala? Já už si radši s lidmi povídám,“ doplnila na vysvětlenou moderátorka magazinu Showtime. Na přehlídkovém mole stála prý naposledy před dvěma lety a to prý bylo opravdu naposledy.

Dobře zajištěná manželka podnikatele George Jiraska (64) jistě nemá potřebu být přehnaně aktivní a ani její dvě krásné dcery nestojí o to, aby si pomocí módních přehlídek zvyšovaly reputaci a házely v budoucnu udičku zazobaným podnikatelům.

Přesto je patrné, že v královně krásy trochu toho exhibicionismu stále dřímá. Lze tak soudit z jejích občasných příspěvků na sociálních sítích, kdy její nepřehlédnutelné křivky, často víceméně obnažené, vyplňují podstatnou část snímků.

Moderátorka měla dokonce v nedávné minulosti velmi nepříjemnou zkušenost s chlapíkem, který ji zcela bezostyšně naháněl hnán svým nezřízeným pudem. Hodlal od ní koupit bílé prádlo, zejména pak ponožky a punčochy.

„Nabídl bych dva tisíce korun. Máte nádherné nožky,“ vzdychal ten úchylák po internetu. Není divu, že se tedy Kubelková rozhodla držet trochu stranou. Její dekolt přitahuje oči fanoušků zřejmě víc, než si byla ochotna připustit.

A také pro jistotu rozmlouvá profesi modelek a hereček svým dcerám. Zda se jí to skutečně podaří, ukáže ovšem čas. Dospívající Karolina měla dle svých slov z karovarské módní přehlídky skvělý zážitek a není tak vůbec vyloučeno, že  téhle práci přijde na chuť.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden