Můj kousek štěstí

Dcery už vyletěly z rodného hnízda!

Vanda Hybnerová (47)

Nejdřív jí kvůli jiné a mladší po dvaceti letech společného soužití opustil manžel Saša Rašilov (43), pak zemřel tatínek a slavný mim Boris Hybner (†74 ), a nyní z domova pomalu mizí i její dvě dcery Josefína (21) a Antonie (17). Nebýt mladého automobilového závodníka Jakuba Choura (34), se kterým teď blonďatá herečka Vanda Hybnerová (47) chodí, zůstala by snad stále krásná představitelky Evy Knoblochové z Ulice sama.

Prý už si zvyká

„ Jsou momenty, kdy se mi stýská po klasickém rodinném životě, když jsem dělala dcerkám ráno svačinu a vozila je do školy,“ vzpomíná se slzou v oku stále krásná herečka, kterou můžeme nyní vídat nejen v Ulici, ale také v seriálu Přístav.Dcera slavného mima se navíc musí spokojit i se skutečností, že každá z jejích dcer žije úplně jinde. „ Jedna dokonce studuje mimo republiku, ve Francii, takže se s ní vídám sporadicky. Ale je to přirozené a už jsem si svým způsobem zvykla,“ vypráví Hybnerová. Mladší z obou dcer prý naštěstí pracuje v Praze a zatím se teprve „hledá“.

Radši jim ani nevolá

Jako správná matka však herečka nechává svých dcerám volnost. „ Nechci je nijak omezovat nebo otravovat. Z tohoto důvodu jim ani moc nevolám. Vždycky jsem radši, když volají ony mně, aby neměly pocit, že je otravuju," říká rozumně matka dvou skoro dospělých a krásných dcer.
Dodává, že se naštěstí ozývají poměrně často. A podobně jako v jiných rodinách hlavně ve chvílích, kdy něco potřebují. „ Čísla jejich účtů mám napsané v notýsku a ten notýsek mám doma. Není to hned, musí vydržet, ale vždycky jim pomůžu ráda, to je jasné," dodává chápavá matka.
Ještě že má Vanda nového přítele Choura. Alespoň tak nesedí doma se svěšenýma rukama a neteskní. „ Snažím se žít přítomností nebo nejbližší budoucností a naštěstí mám pořád spoustu plánů,“ směje se Vanda a se svým novým přítelem prý už spřádá plány na letní dovolenou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden