Moje sladké tajemství

Definitivně končí?

Přiznala, že nemá čas si ani popovídat s kolegy.

Když před rokem Daniela Kolářová (74) naskočila do seriálu Sestřičky Modrý kód, byla plná elánu a asi si od účasti hodně slibovala.

Zřejmě to ale není práce pro ni. Co se stalo? Ze všeho je unavená a možná zjistila, že pro ni moderní seriály nejsou to pravé ořechové. Sestřičky teď končí a tvůrci zřejmě hlavní herecké hvězdy jen přesunou do dalšího projektu, který by měl být z nemocničního prostředí.

I když jsou vrstevnice, Kolářová Syslové nestačí.

Bude v něm místo pro Kolářovou? Nejspíš ne. Asi podcenila svou nezkušenost s takovým typem natáčení, kde se musí zvládnout několik obrazů denně a není čas ani důvod postavy víc rozvíjet. Frustrující pro ni také bylo, že nestačí kolegyním.

Na place jí totiž sekundovala stejně stará, ale ostřílená seriálová herečka Dana Syslová (75). „Už zkrátka nemám tolik sil,“ prohlásila Kolářová s tím, že asi bude muset své působení v seriálu omezit. To ale nešlo a Kolářová se tak trochu zařadila mezi potížisty.

O tom, že by se s kolegy více přátelila, také nemůže být řeč. „Při rychlosti natáčení nemám mnoho šancí se se všemi lépe poznat,“ zalitovala. Vypadá to, že populární seriály nejsou pro Kolářovou to pravé ořechové.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden