Můj čas na kafíčko

Definitivní konec snů o svatbě?

Její úsměv je pověstný a je téměř nemožné vidět ji vážnou. Hvězda TV Nova Lucie Borhyová (42) ale zveřejnila své foto z posilovny, kde se sice o úsměv snaží, její oči ale prozrazují něco zcela jiného. Jsou velmi smutné. A její fanoušci to pochopitelně nemohli přehlédnout!

Hned se začali ptát, zda je vše v pořádku. „Jseš nádherná, Lucko. Ale máš smutné oči,“ uvedl jeden ze zneklidněných fanoušků. Ti se pochopitelně hned začali obávat, že Lucii potkalo další zklamání v lásce.

S brněnským podnikatelem Michalem Smečkou (31) žije moderátorka už skoro čtyři roky. Sama se nechala slyšet, že by se nebránila dalším dětem, protože vždy toužila po velké rodině. A je jasné, že by se také ráda konečně poprvé vdala.

Lucie Borhyová (42) a Michal Smečka (31)

Tři žádosti o ruku, a stále svobodná

Doteď byla jen sběratelkou žádostí o ruku a má dvě děti se dvěma různými partnery, ale svatba žádná. A po té přece touží každá žena! „Je pravda, že jsem byla už třikrát v životě požádána o ruku, takže jsem vlastně už třikrát skoro vdaná byla.

Mám doma tři zásnubní prstýnky, ale ani s jedním z bývalých partnerů, jsem neskončila před oltářem,“ přiznává upřímně Borhyová. Pravděpodobně nikdo nebyl ten pravý. Přesto už o podobě svatby měla jasno. Chtěla ji mít v cizině, protože miluje moře, teplo a slunce. Teď už by ale svatbu brala kdekoli.

Utěšuje ji snad neznámý ctitel?

Co když ale její mladý partner ještě není na takový závazek připraven a vše si rozmyslel? Že se ve vztahu objevily trhliny, ukazuje i to, že na veřejnosti opět jako by se Smečka propadl do země a Lucka je vždy sama. Navíc se začíná proslýchat, že na ni po vysílání čekává luxusní vůz, který ji prý odváží. A prý se nejedná o hýčkání současného milence.

Tajemným neznámým je údajně bohatý muž z vedení televize, který ale má být ženatý. Potřebuje snad usměvavá moderátorka utěšovat? Nezahrává si ale s vlastní budoucností i s vysněnou svatbou? Nebojí se, že s novým nevhodným partnerem by mohla přijít o vše, včetně práce?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden