Moje šťastná hvězda

Dělá doma dusno kvůli dětem?

Herec Martin Stránský (51) to momentálně nemá asi ani trochu jednoduché.

Přišel o práci a tráví teď víc času doma se svojí manželkou, právničkou Martinou, a jejich dětmi. A to je nejspíš ten největší kámen úrazu. S dětmi už to prý vyloženě přestává zvládat a je tak jenom otázka času, kdy přijde definitivně o nervy. Jak sám v jednom rozhovoru přiznal, bez práce je úplně ztracený.

Herec Martin Stránský s manželkou.

Trpí jako zvíře

,,Rád pracuji a je to pro mě spíš odreagování. Teď trpím,“ přiznal. Herce má hodně mrzet, že přišel o jeden z hlavních příjmů, tedy o natáčení Ordinace v růžové zahradě. Jak se sám svěřil, doma ho to nudí, proto i často mění nálady. Dokonce si měl přestat rozumět i s manželkou, se kterou už asi mají ponorku.

Nezvládají děti

Za všechny problémy ale očividně mohou jejich dva synové, kteří jsou prý jako utržení z řetězu. ,,Dělají blbosti a podle toho to pak také vypadá. Nemohou se mi pak divit, když na ně zakřičím,“ svěřil se Martin.

A to není jediný důvod, proč je na svoji rodinu nepříjemný. Mají ho hlavně trápit finance. Jediné, co mu zbylo, je dabing. Snad se mu opět poštěstí a dostane roli snů, doma pak bude jistě zase veselo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden