Moje šťastná hvězda

Dělá jí žárlivé scény?

Moje šťastná hvězda

EVA PERKAUSOVÁ (26) je už ale pár let zadaná s podnikatelem IVANEM HECKEM (38). Má si ale náramně rozumět i s kolegou ROMANEM ŠEBRLEM (46).

Jejich vztah se zdá být pevný jako skála, ale ve skutečnosti se údajně dost otřásá. Atraktivní moderátorka Eva Perkausová (26) žije se svým přítelem, podnikatelem Ivanem Heckem (38), už pár let.

Na veřejnosti ho ale ukázala až roky poté, co se začali scházet. Od té doby už uběhl nějaký čas a zdá se, že jim všechno perfektně klape. Tedy alespoň takhle to prezentují.

Jde o peníze?

Svou roli v tom asi hrají i peníze. Ze začátku si Ivan Evu rozmazloval, kupoval jí, co jí na očích viděl. Teď ale Perkausová vydělává víc než před několika lety, a radost si dokáže udělat i sama. Dřív vyhledávala muže, kteří ji zasypávali luxusem, ale to už zřejmě není to, co hledá.

Možná zkrátka zatoužila po pohodovém chlapovi, který ji dokáže kdykoli rozesmát. Toho ale ve svém životě koneckonců

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden