Moje šťastná hvězda

Dělá mu jen ostudu?

Legendární herec Bolek Polívka (71) se má za svého syna Vladimíra Polívku (31) prý pořádně stydět. Podle všeho mu má vadit, že jeho syn bere každou malou roli, která se mu naskytne. A to není v jejich herecké rodině zvykem.


Naopak, o Bolkovi je známo, že si své role vždy pečlivě vybírá a nejednou ho museli tvůrci vyloženě prosit na kolenou, aby vzal roli v jejich projektu.


„Dostat Bolka do filmu byl zázrak.  Jen tak něco nevzal, musel si vždy vše pořádně pročíst a také dlouze vyjednával o honoráři,“ nechal se slyšet jeden z režisérů, který v minulosti s Polívkou starším spolupracoval. Nejvíce mu má údajně vadit, že jeho syn hraje v úspěšném seriálu Slunečná, kde ani nemá žádnou velkou dějovou linku.


Syn Vladimír Polívka (31). Na kariéru má očividně každý z nich jiný názor.

Je jen do počtu

Scenáristé si z něj udělali spíš takové „křoví“. I fanoušci si všimli, že se tam tak často neobjevuje. Nejenže  podle všeho nezdědil herecký talent po svých rodičích, navíc se má trápit i tím, že si nedokáže ani slušně sám vydělat.

Kvůli tomu se měli doma i pohádat. Podle našich informací víme, že dodnes spolu nejspíš nemluví. Odpustí mu Bolek vůbec někdy, že narušil jejich hereckou pověst?

Potřebuje peníze

Co má ale Vladimír dělat, když se mu velké filmové a seriálové role zrovna nehrnou. Takhle má alespoň jistotu, že hlady neumře, na žádné větší vyskakování to ale asi nebude.

Pokud se to ale Bolkovi opravdu tak moc nelíbí, proč mu nepodá pomocnou ruku? Sám je pořád ještě hodně žádaný, kdyby tak spojili své síly, možná by je překvapilo, jaký úspěch by je čekal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden