Moje šťastná hvězda

Dělá samé potíže?

Ochromil ji strach. Jedna z hlavních hrdinek seriálu Slunečná BÁRA JÁNOVÁ (31) si zřejmě u tvůrců pořádně zavařila. Co provedla?

Jako herečka zvládne zahrát ledacos, ale tohle už bylo údajně příliš. Herečka ze seriálu Slunečná Bára Jánová (31) měla natočit scénu na motorce. Jenže Jánová má údajně odjakživa z velkých strojů strach. „Navíc na motorku ani nemám řidičák,“ dodala úsměvně herečka.

Bára nabyla dojmu, že si může diktovat jako slavná hvězda

Proto tvůrcům sdělila, že tuto scénu natáčet nebude, a vyžádala si kaskadérku. Jen jestli si to u tvůrců nezavařila. Není to totiž poprvé, co Jánová odmítla něco zahrát a zkomplikovala tak natáčení.

Zákaz nahých scén

Očividně se bojí nejen motorek, ale i nahoty. Jedním z jejích požadavků totiž je, že se nechce před kamerou svlékat. I to tvůrcům celkem komplikuje práci, především při psaní milostných scén. Proč ale Báře najednou nahota vadí?

Před časem se ve filmu Doktoři z Počátků objevila kompletně nahá a nedělalo jí to problém. To její kolegyně Denisa Nesvačilová (29) se před kamerou klidně svléká a potíže nedělá. Bude to Báru stát roli?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden