Moje šťastná hvězda

Dělá si z něj legraci

V současné době snad není šťastnější ženy než krásné blondýnky Evy Perkausové (27). Má před sebou luxusní veselku a čeká ji život po boku charismatického a bohatého muže.


Když byla v únoru s přítelem Ivanem Heckem (38) na dovolené na Maledivách, došlo v tomto exotickém ráji na zásnuby. A Eva se jimi pochlubila hned, jakmile se vrátila zpátky do Česka.


Neváhala na svého partnera také prásknout fakt, jak moc byl při žádosti o ruku nervózní. Přesto jí drahý prsten udělal obrovskou radost, a ačkoli ještě před rokem tvrdila, že se rozhodně vdávat nechce, nyní svůj postoj očividně přehodnotila.


A už se nemůže dočkat, až bude vdanou paní. Hecko je totiž její osudový partner, přesto si z něj neváhá dost často utahovat. Oblíbená moderátorka ho například velmi ráda natáčí, když je vzteklý nebo když se mu něco nedaří.


Nejednou ho zachytila chvíli poté, co rozmlátil stolní fotbálek i svůj telefon, a to jen proto, že v souboji se svou partnerkou prohrál.  Eva má ale temperamentní muže ráda, a když občas pouštějí hrůzu, je vyloženě spokojená. Tak dlouho hledala, až toho pravého našla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden