Moje šťastná hvězda

Dělá synovi ze života peklo?

Charismatický herec ROMAN ZACH (47) je známý hlavně ze seriálu Sestřičky Modrý kód. Tam se před nějakým časem objevil i jeho syn PROKOP (15). Půjde po cestičce vyšlapané slavným otcem?

Každý rodič chce pro své děti jen to nejlepší. To samé platí i u Romana Zacha (47), který kdysi řekl, že by si nepřál, aby byl jeho syn Prokop (15) herec. Bohužel udělal přesně to, co si rodiče nepřáli. U kumštu se přece jenom uchytil.

Šel na konzervatoř

I přes všechna rizika, která toto povolání má, se mladý a nadějný syn úspěšného herce rozhodl, že to zkusí. Prvním zásadním krokem pro odstartování jeho hvězdné kariéry bylo určitě přijetí na konzervatoř. ,,Jsem v prvním ročníku a zatím jsem spokojený.

Baví mě to a chci se tím živit,” prohlásil Prokop. Nakonec Roman přece jenom přiznal, že když syn v září na uměleckou školu nastupoval, byl z toho hodně dojatý. Myslel si, že bude z rodiny jediný, kdo se herectví bude věnovat, a nakonec má velice slušného následovatele.

A protože má tatínek obrovské známosti, obsadit ho do nějakého toho seriálu nebo filmu rozhodně není žádným problémem. Spíš naopak. Už si zahrál například v pokračování slavných Bobulí, objevil se i v životopisné minisérii Božena nebo v seriálech Svět nad hlavou a Já, Mattoni.

Nedá mu ani chvíli pokoj?

Skoro se zdá, že bude Roman dělat všechno proto, aby se Prokop objevoval jenom v kvalitní tvorbě, a bude mít všechno pod přísným dohledem. Kromě toho chce, aby si chlapec rozšířil obzory i jinde. ,,Chci, aby dostudoval a během studia si našel nějaká zadní vrátka.

Je to povolání, kde nevíte, co bude zítra,“ popsal své obavy. Jak by to měl ale Prokop stíhat, když už nyní začíná být na roztrhání. Vypadá to, že Zach má na něj až příliš vysoké nároky, což by se mu do budoucna nemuselo zrovna vyplatit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden