Moje šťastná hvězda

Dělají, že jsou spolu, ale přitom došlo na tajný rozvod?

Moje šťastná hvězda

Opět se po čase proslýchá, že dlouholetá láska hereckého páru Jany Bouškové a Václava Vydry je ve velkém ohrožení. Co je na tom pravdy?

Už mnohokrát se spekulovalo o tom, že má VÁCLAV VYDRA (66) kromě JANY BOUŠKOVÉ (68) ještě milenku. To se sice doposud nikdy nepotvrdilo, ale fámy o konci jejich manželství stále neustaly.

Spekulace o rozvodu opět v životě herce Václava Vydry (66) a herečky ze seriálu Policie Modrava Jany Bouškové (68) nabírají na obrátkách. Dokonce se proslýchá, že už k rozvodu dávno došlo a oba herci o tom jen nechtějí mluvit. Jaká je pravda a proč se tohle téma v případě Vydry a Bouškové neustále otvírá?

Herec musel před lety o svou budoucí manželku pořádně zabojovat. Zpočátku to dokonce vypadalo, že šanci nedostane, protože Boušková tehdy dala přednost Petru Svojtkovi (†36). Právě s ním chtěla žít, milovala ho a byl pro ni jediným mužem na světě.

Nastal velký smutek

Pak ale přišel moment, který navždy změnil její život – Svojtku tragicky srazila tramvaj a herečka tak o svou lásku z minuty na minutu přišla. Právě tehdy jí byl

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden