Moje šťastná hvězda

Dělí se Gondíková o manžela s milenkou?

Moje šťastná hvězda

Když si ho brala, tak věděla, jaký byl v minulosti. Věřila ale, že se změnil a svoji pověst proutníka hodil za hlavu. Je snad možné, že se Adéla Gondíková spletla?

Měl pověst proutníka. Adéla Gondíková (50) ho prý zkrotila. Může se ale z Jiřího Langmajera (57) stát jiný člověk? Povídá se, že i v jeho případě platí, že starého psa novým kouskům nenaučíš.

Hvězda seriálu Ulice Adéla Gondíková (50) nemá být v poslední době s manželem, hercem Jiřím Langmajerem (57), šťastná. Trápí ji všemožné řeči o tom, že je jí manžel nevěrný. Dokonce se objevují i spekulace, že o něj v současné době svádí souboj s mladší milenkou.

Ačkoli tak Langmajer na veřejnosti působí jako její oddaný manžel, který má oči jen pro ni, možná je realita úplně odlišná. Je snad možné, že se v Langmajerovi

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden