Můj kousek štěstí

Chudák holka, nemá čas na lásku

V showbyznysu vybuchla další bomba. Vychází najevo, kdo všechno bude účinkovat v pořadu Tvoje tvář má známý hlas – a mezi soutěžícími je také hvězda seriálu Slunečná Denisa Nesvačilová (30).

Okouzlující rusovláska, která se věnovala moderní gymnastice, je mrštná jako had, krásně tančí a zpívá, a tak se jistě stane ozdobou pořadu i nebezpečnou konkurencí pro ostatní.

Ale každá mince má rub a líc. Vzhledem k náročným přípravám na každý soutěžní večer nebude mít zrzka ani vteřinu času na soukromý život. Když se jí zeptali, co má společného se svou postavou ze Slunečné, Karolínou, odpověděla:

„Vůbec nic. Ona má kolem sebe spoustu mužů, já mám jen tu práci a nemám na osobní život vůbec čas.“ Její běžný den, pokud nebyl zrovna lockdown, vypadal loni následovně:

Vstala ve čtyři, vyvenčila psa, v šest už byla v maskérně, natáčelo se až dvanáct hodin, večer hrála v divadle, domů se dostala o půlnoci a potom se ještě učila text na příští den.

Jak by do toho všeho mohla s někým chodit? Někteří se domnívají, že má pletky s Vladimírem Polívkou (32), nejspíš proto, že to mezi nimi jiskřilo jak ve Slunečné, tak v Poldovi. Jenže to jsou jen seriálové lásky, ve skutečnosti je krásná zrzka sama a v jednom kole.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden