Můj kousek štěstí

Denisa Nesvačilová: Na pokraji zhroucení

Zrzka neví, kam dřív skočit, tak moc je zaneprázdněná. Jak je to možné v době, kdy většina herců nemůže zavadit o práci? Za všechno může Slunečná.


„Každý den vstávám na natáčení ve čtyři a hodně se učím texty, protože teď točíme ještě rychlejším tempem než dřív,“ vysvětluje představitelka Karolíny. „Už je to brutální masakr, protože kdyby nás náhodou zase zavřeli, tak abychom měli předtočeno do nejvíc.“


Vypadá to, že produkce se obává zastavení natáčení kvůli pandemii, a tak se snaží vymáčknout z herců co nejvíc. Není výjimkou, že Denisa spí třeba jenom tři hodiny. Připadá si vyždímaná jako citron. Nejhorší je, že se z toho v podstatě raduje!


Její nesmyslné obavy z tloušťky už neznají hranic, a tak si pochvaluje, že skoro nespí a hodně pracuje, a těší se, že díky tomu zhubne. „Hlavní je nejíst,“ dodává, a to už jednomu běží mráz po zádech. Znamená to snad, že se během toho kolotoče ani nenají?


Už jednou trpěla mentální anorexií, a to v dobách, kdy jako dítě dělala moderní gymnastiku, což byla taková zátěž, že ji z tréninků domů nosili na zádech. Přece nechce, aby se taková hrůza vrátila!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden