Můj kousek štěstí

Denisa Nesvačilová: Tlustá v milostných scénách?

Milostné scény jsou pro krásnou Denisu Nesvačilovou denním chlebem. Ve filmu Přes prsty, v němž ztvárnila plážovou volejbalistku, často pobývala v posteli s Jiřím Langmajerem (54), ve Slunečné zase sváděla mimo jiné Vladimíra Polívku (31), což vedlo rovněž do postele.


Abychom nezapomněli, ve filmu Jak básníci čekají na zázrak si před kamerou svlékla tričko. Ale tomu všemu předcházejí vnitřní muka. Odhození trička si nechala posvětit maminkou, s níž je zvyklá se o všem radit. V poslední době zrzce erotické řádění ve Slunečné ještě ke všemu komplikuje představa, že je tlustá.


Během natáčení komedie Přes prsty utržila Denisa Nesvačilová nejednu modřinu a Jiří Langmajer se svlékl.

Vždycky když jsem dostala milostné scény ve filmech, začala jsem na sobě pracovat,“ prohlásila. „To, že máš na plátně potom šestimetrovou zadnici, to je strašný. Když dostanu scénář na film, tak makám. A když jsou milostné scény, makám o to víc.“ Teď to však komplikuje pandemie.

Venku je ještě chladno, doma se kráska cvičit nedonutí. Tvrdí, že přibrala šest kilo. „Širokoúhlá televize přidává deset kilo. Takže mám vlastně o šestnáct kilo víc,“ srdceryvně naříká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden