Můj kousek štěstí

Denisa Nesvačilová: Zavalena nemravnými návrhy

Odvrácenou stránku popularity právě poznává hvězda seriálu Slunečná na vlastní kůži.

Protože je všeobecně známo, že se půvabná rusovláska po třech letech rozešla s muzikantem Janem Melíškem (33), známým pod přezdívkou Johny Vokál, muži z celé České republiky zpozorněli a začali se o ni horečně ucházet.


Kdyby to však činili postaru, s kyticemi, lahvemi šumivých vín, čokoládovými bonbóny a knihami veršů, zrzka by si patrně nestěžovala. Jenže ona si stěžuje a některé žádosti o schůzku označuje za bizarní. Připouští, že mnohým televizním divákům nebyla lhostejná ani před rozchodem s hudebníkem, ale nyní prý mají pocit, jako by čekala jen na ně.

Píšou opravdu zajímavé nabídky,“ poznamenala. „Ale nejhorší je, že dost často mají na profilu fotku s manželkou a dětmi nebo tam mají nějakého lesklého brouka, takže vůbec nevíte, s kým máte tu čest.“

Zjevně ji obtěžují i ženatí pánové, což ještě není to nejhorší, jak ostatně vyplývá z jejích dalších slov: „Bylo by moc hezké, kdyby nepřikládali žádné fotografie, a když už, tak aspoň od prsou nahoru.“

Jednoduše řečeno: Pánové, nemravné snímky neposílejte a nikam Denisu nezvěte, beztak nepůjde. Zadaný úchyl není perspektivní nápadník pro mladou ženu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden