Moje šťastná hvězda

Denně čelí oplzlostem

Její temná minulost ji stále dohání. Kdy už bude mít konečně pokoj?

Že je krásná, si je Eva Decastelo (42) vědoma a nejednou toho využila pro peníze. Jenže teď se zdá, že svých rozhodnutí lituje.


V diváky milovaném seriálu Slunečná patří herečka Eva Decastelo (42) ke stálým členům týmu, za což je opravdu velmi vděčná. Nejenže v předchozím, pro umělce hodně těžkém roce, byla vděčná za to, že má stálou práci a tím pádem i příjem, ale ve své roli vidí i velkou příležitost změnit to, jak ji její fanoušci vnímají.


Zpočátku si Eva stěžovala na to, že ji její manžel René Decastelo (47), který je zároveň scenáristou Slunečné, odmítá napsat jakoukoli odvážnější scénu. Jenže se ukazuje, že to byl možná velmi promyšlný tah, jak do budoucna Evě pomoci.


Manžel René Decastelo.

Decastelo totiž v minulosti udělala pár věcí, na které by teď možná nejraději zapomněla. V začátcích své kariéry se totiž nebránila nejen lechtivějším snímkům, ale dokonce se pustila i do focení pornografie. A přestože by se to mohlo zdát jako dávno zapomenutá minulost, není tomu tak.

Stále se k ní vrací minulost

Vždycky se najde někdo, kdo tuhle část jejího života herečce rád připomene. Eva tomu ovšem  tak tochu napomáhá tím, že kývla na nabídku snímků pro pánský časopis.

Jenže teď už jsou její ratolesti ve škole a je jen otázka času, kdy na ně někdo tohle rodinné tajemství vytáhne. Minimálně ona se s tím totiž potýká denně.

Od jejích fanoušků, kteří ji sledují na sociálních sítích, jí totiž pravidelně chodí velké množství zpráv, které jsou podle lidí z jejího okolí mnohdy velmi pikantní. Po herečce prý chtějí její odhalené snímky, za které nabízejí i finanční odměnu.

Donaha už nepůjde?

Snad aby dokázala, že je mnohem víc než jen krásná žena, odhodlala se Eva pustit do podnikání a přednedávnem představila vlastní kolekci oblečení. Kdo by ale čekal odvážné modely, bude zklamný.

Eva se totiž rozhodla navrhnout volnočasové a sportovní oblečení nejen pro ženy, ale i pro děti. Jestli ale půjdou na dračku, jako třeba v případě některých jejích kolegyň, se ukáže až časem. Určitě by ale za to byla ráda.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden