Moje sladké tajemství

Desatero ideálního muže

Máte pocit, že opravdoví chlapi už neexistují? Nejdůležitější je vybírat se zavřenýma očima. To, co vnímáte vnitřním viděním, je důležitější než to, co vidíte. Podle čeho byste měla vybrat toho pravého muže?

1 Nestydí se za city

Pro muže je těžké dát najevo city. Muž může mít velký potenciál lásky, ale když bude své city skrývat, vztah nemůže růst. Podívejte se na strom. Vichr do něj naráží, ale strom je pružný a ohýbá se podle větru.

Pokud se neohne, zlomí se. Stejně tak je pro vztah důležitá citlivost.

2 Umí vám naslouchat

Správný chlap chce a umí naslouchat. A nezdráhá se věnovat vám svůj čas. Jste -li vznětlivá a váš partner je kliďas, osvojíte si od něj po čase jeho klid a naopak. Lidé si ve vztahu mohou mnohé předat. Učí se jeden od druhého, a tím rozvíjejí nejen sebe, ale i svůj vztah.

3 Umí se poučit

Rozdíl mezi mužem, který je schopen být dlouhodobým partnerem, a tím, kdo je jen na chvíli, je ve schopnosti poučit se.

Ten, kdo se nedokáže učit novému pohledu na věc, vidět situace v jiném světle a tvrdí, že věci mohou být jen tak a ne jinak, není schopen na vztahu pracovat.

4 Sdílí vaše hodnoty

Každá žena touží po vztahu naplněném romantickými city a erotikou.

Málokdy se ale s mužem shodnete hned na začátku ve všem důležitém. Pozorujte, jakým směrem se váš vztah ubírá, kam se rozvíjí. Společné hodnoty umožňují snižovat napětí v průběhu vztahu.

5 Umí projevit lítost

Vyberte si toho, kdo se vám dokáže omluvit a projeví lítost, když vás neúmyslně zraní.

Někdo se při zranění uzavře do sebe a tím vyjadřuje svou bolest. Když vám partner ublíží a neumí se omluvit, je něco v nepořádku s jeho citlivostí, nebo už nad vaším vztahem mávl rukou.

6 Má svůj vnitřní život

Muž má jít svou cestou a mít svůj svět.

Je jedno, o co se rád zajímá a co rád dělá, ale neměl by ztratit svou samostatnost. Každý vztah má své cykly a fáze. Někdy je třeba být si těsně nablízku, jindy je vhodnější větší odstup, ale pouto mezi vámi se tím nepřeruší a trvá.

7 Sdílí vaše záliby

Vztah je o vytváření společných zážitků a vzpomínek.

Podnikáte spolu něco, co se stane poutem, které vás drží pospolu. Tyhle vzpomínky pak vytahujete na světlo, abyste si připomněli šťastné chvíle. Pokud je nemáte, bude pro vás náročné přežít těžké časy.

8 Má smysl pro humor

Nejde jen o to, aby se muž dokázal zasmát sám sobě.

Ale aby se dokázal takto zachovat v případě hádky, kdy je tak rozčílený, že má tendenci vztah zničit. Je důležité, aby připustil, že možná nemá pravdu. Omluvit se případně může i později.

9 Umí přiznat chyby

Ten, kdo neumí přiznat chybu, staví vztah na velmi vratké půdě. Měla byste od začátku vědět, co snesete, a co už nehodláte déle tolerovat. Pokud vám něco vadí, nemyslete si, že si na to zvyknete. Nezvyknete! Postupem času vás to bude štvát čím dál tím více.

Co vás na muži na začátku přitahuje a zdá se roztomilé, vám může později lézt na nervy.

10 Váš život je s ním lepší

Ujistěte se, že muž, koho jste si zvolila, dává vašemu životu křídla a nesvazuje vás. Zní to možná přehnaně, ale je to tak.

Váš život s ním má pro vás být mnohem lepší, kvalitnější, šťastnější a ne horší. V tom musíte mít jasno.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden