Můj kousek štěstí

Deset let vdaná Jana Bernášková! Žádná idyla

Napsala i knihu Jak přežít svého muže, hodně zde prý čerpala z vlastního vztahu.

Už dlouhých deset let je herečka ze seriálu Co ste hasiči vdaná za scenáristu Rudolfa Merknera (50), a jak potvrzuje, o nějaké idylce nelze mluvit.

„Manželství není procházka růžovým sadem, ale je pravda, že nám to nikdo nesliboval,“ míní Jana Bernášková (41), která kudy chodí, tudy dává najevo, že partnerské soužití bývá občas skoro horor.

Například během oslavy osmiletého svazku, jemuž se říká bronzová svatba, manžel Janě vzkázal, že ji sice miluje, ale: „Někdy mě tak rozčiluješ, že si přeji být sám.“

Slůvko rozčiluješ bylo v jeho podání nahrazeno velice neslušným výrazem. No prosím! Takové „vyznání“ by leckteré ženě vehnalo slzy do očí. Dojetí by za nimi ale nestálo.

Leč drsná Jana suše odvětila, že mívá stejné pocity. „Dřina jako sviňa,“ stýská si. Jedinkrát se domnívala, že jí otec syna Theodora (9) poslal nádherné růže. Radostí skoro nedýchala.

„Klid, mami, ta je pro mě od jednoho kluka,“ zkazila jí radost dcera Justýna (16) z předchozího vztahu. A herečka si říká, kde udělala chybu...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden