Můj čas na kafíčko

Děsivá pravda o zvláštní nemoci Urbánkové!

Bubák, jak zákeřnou rakovinu zpěvačka Naďa Urbánková (78) sama pojmenovala, je pryč. „Musím říct, že jsem nedávno byla na kompletním vyšetření – a zaplať pánbůh jsem už docela v pořádku,“ oddechla si pětinásobná zlatá slavice.

Přesto stále bojuje s oslabenou imunitou, která jí nabourává kariéru i osobní život. Na jaře se potýkala s infekčním onemocněním kůže a dodnes bojuje s oteklýma rukama, protože po odebrání obou prsů  právě z důvodu rakoviny má narušenou lymfu. Musí tak denně spát ve speciálním skafandru, do něhož jí pomáhá sousedka. Neměla ale téměř na výběr. Lékaři ji po preventivním vyšetření k sedmdesátým narozeninám naprosto náhodně objevili nádor a doporučili radikální řešení v podobě chemoterapie a ozařování. Jak je možné, že právě ona tak podcenila prevenci? „Pokud chcete žít, musíte bojovat a s tím se člověk musí poprat, to se nedá nic dělat,“ vysvětluje vystudovaná zdravotní sestřička.

Na dceru Janu je Naďa moc pyšná.

Poletí za dcerou přes velkou louži?

Není to poprvé, co Naďa stála smrti tváří v tvář. Kdysi si totiž při letu letadlem všimla otevřené nádrže s palivem. Tehdy se doslova podruhé narodila, když na to upozornila posádku. Podobně se vyhnula jasnému konci i její dcera, známá zpěvačka, herečka a tanečnice Jana Fabiánová (38). Ta žije už nějakou dobu v Americe, a když na jaře letěla do Los Angeles, kde už natrvalo bydlí, Naďa umírala strachy, protože letadlu také unikalo palivo. „Dostala tam zelenou kartu, což je vždy to nejtěžší, takže tam může pracovat a žít,“ popisuje Naďa. Dcera je jí velkou oporou, proto je pro ni velmi těžké mít ji tak daleko od sebe. Přesto neuvažuje, že by se za Janou přestěhovala, i když to pro ni znamená být na Vánoce sama. Domov i práci má totiž tady v Čechách. Nebo je v tom nějaký muž?

Co chlap, to další zklamání! Proč?

Štěstí v lásce se jí i po třech manželstvích stále vyhýbá. O nápadníky ale sympatická zpěvačka nouzi nemá! „To víte, že mám pořád ještě různé ctitele. Dělala jsem nedávno nějakou talk show, a když už jsem seděla v autě, přišel tam za mnou nějaký pán a svěřil se mi, že mě celý život miluje,“ líčí svoje zážitky. Dokonce ji požádal o pusu, která prý skončila dlouhým polibkem. Stálého přítele ale žádného nemá. Není divu, že se jí špatně navazují vztahy s muži potom, co ji v jejich devíti letech znásilnil vlastní otec. Najde ještě Naďa někdy lásku?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden