Můj kousek štěstí

Děsivé výhrůžky od fanoušků ZOO

Nemá to jednoduché!

Příležitost v ZOO ji katapultovala mezi hvězdy. A nyní Michaela Petřeková (24) zažívá, že popularita má i své stinné stránky, zejména, když hrajete prvotřídní mrchu v oblíbeném seriálu. To se poté dějí věci.

Nevděčná role

Není ničím výjimečným, že diváci mnohdy neumějí oddělit realitu od fikce, tedy přesněji řečeno seriálovou postavu od umělce, který ji ztvárňuje. A tak se stává, že to herci za své role někdy pořádně schytají.

A přesně takových reakcí diváků se obávala i Michaela Petřeková (24). A oprávněně. V seriálu ZOO hraje umanutou právničku, a k tomu žárlivou a podlou přítelkyni soudce v podání Roberta Urbana (35), která umí zatopit všem kolem sebe.

S Robertem se stali dobrými přáteli a natáčejí spolu velmi rádi.

Hraje ji sice bravurně, podobné role ovšem bývají nevděčné. „Věřím, že lidi pochopí, že je to jenom seriál a ve skutečnosti taková nejsem,“ doufala ještě před pár měsíci. Bohužel marně.

V příběhu se její postava totiž opírá hlavně do chůvy Viky, kterou představuje Eva Burešová (28), na niž televizní diváci od dob Slunečné nedají dopustit, a tak ji zjevně budou bránit do roztrhání těla. Michaele tak začaly na sociálních sítích přistávat nenávistné komentáře, plné vulgárních urážek, ba dokonce výhrůžky smrtí.

Policejní ochrana?

Právě na internetu se lidé často schovávají za anonymitu, a tak se zjevně neštítí napsat cokoli. Podobné útoky zažila před necelými dvěma lety třeba Denisa Nesvačilová (30).

Když měla nastoupit jako nová postava do Slunečné a být sokyní v lásce právě oblíbené Burešové, byl u diváků oheň na střeše a urážky střídaly výhrůžky. Denise byla tehdy nabídnuta i policejní ochrana. Doufejme, že něco takového nebude nutné v případě Míši.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden