Moje šťastná hvězda

Dětské fitko je trend dnešní doby! Své o tom ví operní pěvkyně Andrea Kalivodová

Operní pěvkyně a sólistka Národního divadla je zároveň pyšnou maminkou dvou krásných chlapečků. Mladšímu bude teprve rok, přesto se Andrea brzy po porodu dostala do kondice, je plna sil a zkrátka vypadá skvěle.

Životní elán po ní zdědil její starší syn Adrian, ze kterého srší energie a temperament.   Andrea se proto rozhodla, stejně jako většina známých tváří navštívit sportovní akademii v pražském Karlíně. „Adrianek je velmi aktivní dítě plné energie, nejen že na lekcích vybije svoji přebytečnou energii, cvičí se svými vrstevníky, má zde i kamarády ale zejména velmi oceňuji důraz na správný vývoj stabilizačního systému a jsem velmi ráda, že svého syna vedu ke zdravému životnímu stylu, na jaře se chystám do cvičení zapojit také Sebastiana“ informovala nás Andrea Kalivodová.

Dětské fitko je trend dnešní doby a to nejen mezi celebritami. „Mezitím co Andrianek cvičí tak já si mohu dopřát chvilku pro sebe v kavárně, která k fitku patří a pobavit se s ostatními maminkami a přijít tak na jiné myšlenky“ zmínila Andrea.

Andree můžeme všichni závidět. Má doma dva krásné syny, a i přes to, že má spoustu práce, z ní vyzařuje spokojenost a pozitivní energie. Role maminky jí nesmírně sluší.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden