Můj kousek štěstí

Dětství bylo horší než peklo

Můj kousek štěstí

Dnes ho sžírají vnitřní démoni

Skromný, pokorný, laskavý. Zároveň však obviněný z domácího násilí. Rozporuplný Johnny Depp (58).

Dětství byla jedna velká hrůza. Rodák z Owensboro v Kentucky měl násilnickou matku. „Náš táta byl laskavý, trpělivý, milující a zdvořilý muž. Máma byla pravý opak, byla neustále nabroušená, nervózní, úzkostlivá a zuřivá,“ uvedla Deppova sestra Christi (61) u soudu ve Virginii, který právě probíhá a má za úkol zjistit, zda je Johnny Depp tyran schopný bít manželku.

Ukazuje se, že jeho matka, servírka Betty Sue (†81), terorizovala i manžela, řvala na něj, urážela ho a zasypávala ranami, které jí nevracel. „K nám dětem se matka chovala stejně jako k němu, řvala na nás, házela po nás věci, říkala nám urážlivými jmény,“ vzpomíná Christi.

Malý Johnny měl jedno oko výrazně slabší, a tak, aby ho trénoval, měl si podle lékařů zakrývat to zdravé. Matka, místo aby chlapce

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden