Můj čas na kafíčko

Dětství krásné Marilyn Monroe zničila její šílená matka!

Můj čas na kafíčko

„Chytrá dívka opouští ještě předtím, než je opuštěna.“

Nedožila se ani čtyřicítky, přesto se Marilyn Monroe (†36) stala jedním ze symbolů minulého století. A ačkoliv dosáhla velkého úspěchu, šťastná byla jen málokdy. Začalo to, už když byla malá.

Ve svém rodném listu měla úplně jiné jméno, než pod jakým ji znal celý svět: Norma Jeane Mortensen. Také její pravá barva vlasů nebyla blond – Marilyn byla brunetkou. Měla problémy se zrakem, takže musela nosit brýle. Přesto dokázala okouzlit celý svět a miliony mužů o ní marně tajně snily!

Pěstouni a sirotčinec

Matka Marilyn byla filmovou střihačkou a velmi atraktivní ženou. Současně se ale jednalo o duševně nemocnou osobu, která se nebyla schopná o svoji dcerku postarat. Získala návyk na léky proti depresi a ocitla se dokonce v

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden