Moje sladké tajemství

Diana Kobzanová: Kvůli partnerovi je úplně na dně

Modelka a moderátorka Diana Kobzanová (36) před nedávnem porodila své druhé dítě, ale štěstím příliš nezáří. Její partner hokejista Michael Frolík (30) ji v tom totiž nechává pěkně vymáchat a vůbec jí nepomáhá.

Ba naopak, ještě jí diktuje nové povinnosti, třeba kdy chce odvést na golf! Peníze úspěšného hokejisty asi všechno nespasí a Kobzanová už je ze všeho velmi unavená. „Jsou to jen tři týdny a mně to připadá jako rok.

Dlouhý, neubíhající rok,“ postěžovala si na sociálních sítích modelka, která se mimo měsíční dcerku Lily stará ještě o tříletou Ellu. Prý se ještě ani nestihla dojmout na tím, že má druhou dceru a prožít očekávanou radost v šestinedělí.

Rodinná idylka je tím pádem narušená a otázkou je, jak dlouho tohle Kobzanová vydrží a zůstane v Kanadě. Třeba bude následovat počínání zpěvačky Lucie Vondráčkové (38), která občas utíká zpátky do Česka.

To by ale mohlo velmi narušit vztah s hokejistou, kterého si svou péčí pěkně rozmazlila. Možná by měla pro klid v rodině překonat hrdost a donutit Frolíka pořídit jí chůvu. Určitě ho to nezruinuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden