Můj kousek štěstí

Diana Kobzanová: Mateřství naprosto nezvládá

Úplně na dně. Tak se teď cítí krásná modelka a moderátorka Diana Kobzanová. Dokud měla s hokejistou Michaelem Frolíkem (30) jen jedno dítě, holčičku Ellu (4), jakž takž to ještě zvládala.

Ale když se loni zjara narodila Lily, pohár přetekl a blondýnka došla k závěru, že tohle prostě není v jejích silách. S partnerem žijí toho času v Kanadě, "Frolda" ovšem tráví spoustu času na ledě, a tak má krásná maminka pocit, že je na všechno sama.

Zoufale popisuje, jak se snaží večer uložit děti, uklidit koupelnu a kuchyň, vaří večeři pro Frolíka a zároveň připravuje snídani a svačinu na druhý den pro starší dceru, chce uklidit hračky a odlakovat si nehty, ale.

.. "Nejde to!" naříká zoufalá a k smrti unavená dvojnásobná matka. Všem, co čekají druhé dítě a doufají, že to nebude tak šílené, modelka vzkazuje, že tedy rozhodně bude. Dokonce odvážně naznačuje, že také intimní život je vzhledem k únavě nulový.

Kam se poděla její energie? Té měla v době, kdy se nechala fotografovat pro erotický časopis, za což jí byl odebrán titul Miss ČR 2001, na rozdávání. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden