Můj čas na kafíčko

Dieta podle hvězd

Toužíte zhubnout a nedaří se vám to? Zkuste to podle zvěrokruhu!

Přes zimu jste přibrala? Potřebujete nutně shodit pár kilogramů? Zkuste na to jít s pomocí astrologie. Každému znamení totiž svědčí něco jiného. Někomu stačí vypustit sladkosti, jiný potřebuje náročnější režim, další zase cvičit. A co je nejlepší pro vás?

Beran

Jste tvrdohlavá a vášnivá a máte velmi rychlý metabolismus. Vyhněte se tučným a mastným pokrmům, přidejte cvičení a změny uvidíte brzo. Můžete tedy s dietou začít s nadšením, ale brzo vás to může přestat bavit. Nejlepší dieta pro vás: Pikantní a pestrá strava, která vás nebude nudit. Doporučujeme pravidelné vážení.

Býk

Milujete jídlo, je pro vás těžké se ho vzdát a tak bojujete s váhou obtížně. Naučte se recepty, které vás budou bavit, a nebudete muset přinášet velké oběti. Vhodnou dietou pro vás je paleo dieta, při níž je nutné vypustit sacharidy a obiloviny. Je ideální pro ty, kteří mají rádi maso, zeleninu a ovoce. To můžete jíst bez omezení a půstů.

Blíženci

Ráda experimentujete a často jíte za pochodu a nedopřejete si na jídlo dostatek času. Nejste vybíravá a mají ráda nové pokrmy. Milují fast foody a kalorická jídla. Blíženci ale potřebují rozmanitou výživu! Nejlepší dieta pro vás: Doporučujeme jíst hodně plodů moře, makrobiotickou dietu a jíst velké množství bílkovin.

Rak

Přímo zbožňujete vaření a nejvíc ochutnávání svých výtvorů před podáváním. Zaměřte se na nízkotučné potraviny obsahující hodně vlákniny a uvidíte, že nebudete mít chuť neustále zobat a ochutnávat. Prospějí vám procházky, ideálně v době úplňku, zhubnete pak rychleji. Měla byste omezit mléčné výrobky a také sacharidy.

Lev

Milujete pokrmy vhodné pro krále džungle a to je pečené maso ve všech podobách. Důležitý je pro vás dietní plán. Když se pro něco rozhodnete, nemůže vás nic zastavit. Nejlepší dieta pro vás Dukanova dieta. V první fázi se klade důraz na bílkoviny, později přidáváte další potraviny. Držte se, první dny mohou být krušné.

Panna

Od přírody jste zdravá a střídmá. Pokud potřebujete zhubnout, obvykle jen několik kilogramů. Stačí, když vynecháte sladkosti, přeskočíte svačinu a k večeři si dáte jen maso se zeleninou. Pro vás je ideální konzumace čerstvých a celozrnných potravin. A nemusíte být na sebe tak přísná, můžete jíst vajíčka, mléčné výrobky a ryby.

Váhy

Milujte dobré jídlo, což pro vás může být nebezpečné. Pokud potřebujete shodit, vaším heslem by mělo být slovo „střídmost“. Nehodí se pro vás jednostranné diety, kdy jíte jen grapefruity nebo bílkoviny, to by bylo katastrofou pro vaši harmonii. Potřebujete dietu, která kombinuje to nejlepší tím nejlepším možným způsobem.

Štír

Když přiberete, je pro vás těžké zhubnout. Potřebujete spoustu pomocníků, jako jsou lněný olej a zelený čaj. Ty pomáhají spalovat tuky. Musíte začít cvičit a méně jíst. Máte však dostatek odhodlání, takže to určitě dokážete. Pro vás je vhodná tekutá dieta, kdy pijte pouze ovocné a zeleninové šťávy a čaje, nebo varianta půstu.

Střelec

Většinou nemáte problém s cvičením, protože máte tendenci spíše běžet než chodit. Máte svobodného ducha, takže se pro vás hodí jídla obsahující pikantní koření, čerstvé mořské plody, rýže a zelenina. Asijská dieta je pro vás to pravé ořechové, protože obsahuje jednoduché pokrmy s vařenou zeleninou, rybami a rýží.

Kozoroh

Většinou nemáte problém s nadváhou. Pokud potřebujete shodit, stačí omezit tučná jídla a přidat ovoce a více pohybu. Ideální pro vás je jóga, tai-či, ale chůze, či běh. Nejlepší dieta je pro vás osmihodinová, kdy jíte vše, nač jste zvyklá, ale pouze během osmi hodin denně. Važte se pravidelně, abyste měla kontrolu nad hubnutím.

Vodnář

Když se nudíte, míváte tendenci se přejídat. Musíte méně jíst a více cvičit, ale především se musíte udržet v psychické pohodě a zbavit se stresu. Hledejte způsob, jak nahradit emoční přejídání něčím vhodnějším. Vodnáři dávají přednost sestavení vlastního dietního plánu, který kopíruje jejich originalitu. Zkuste si počítat kalorie.

Ryby

Ráda mlsáte sladkosti a používáte je často jako berličku pro své emocionální problémy. Najděte si něco, co vás potěší – hudbu, malování, psaní. Nejlepší dieta pro vás: Jídlo by pro vás mělo být relaxačním zážitkem. Potřebujete dietní plán, který vám to nabídne bez velkých omezení. Ideální je tekutá, kefírová nebo asijská dieta.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden