Můj čas na kafíčko

Díky lásce září štěstím

Zpěvačka Dara Rolins (49) prožívá jedno z nejkrásnějších období svého života. Je až po uši zamilovaná do bývalého profesionálného fotbalisty Pavla Nedvěda (49), s nímž tvoří několik posledních měsíců pár.

Nejenže rozumí jeden druhému, ale Dara se tetelí blahem hlavně díky tomu, jak krásný přístup má Nedvěd k její dceři Lauře (13). Právě díky tomu má jejich vztah určitě velkou šanci vydržet. Zvládli společně i první odloučení kvůli tomu, když byl Pavel Nedvěd v izolaci z důvodu Covidu.

To už ale naštěstí pominulo a závěr ledna si tak všichni užívali v Itálii, kam Dara s dcerou přiletěla. „Na procházce v té nejmilejší společnosti,“ tetelila se blahem. Dara Rolins ale přiznává, že vztah nemají snadný, protože jsou často terčem bulvárních médií, a tudíž pod drobnohledem.

„Být takzvaně na očích, být známý velmi často vztahy a lásku komplikuje,“ svěřila se zpěvačka. Snaží se tak dělat všechno pro to, aby to jejich krásný vztah nepoznamenalo. Ostatně hlavně proto svou lásku drželi tak dlouho v tajnosti.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden