Můj kousek štěstí

Díky meditaci vidím do budoucnosti

Na jógu jsem se nechala zlákat kolegyní, která má zdravotní problémy. Brala jsem to jako zajímavé poznání. Netušila jsem, jak mi to zkomplikuje život.

Bylo mi čtyřicet let, když jsme začaly s Maruškou chodit na jógu.Postupně se mi takto strávený čas zalíbil a na rozdíl od Marušky jsem u jógy zůstala. Postupně jsem se zdokonalovala a nejvíce mě bavila meditace. Před měsícem se mi stala zvláštní věc. Klečela jsem na zemi a byla zabraná do velkého klidu.V tu chvíli se mi něco hrubě otřelo o spodní část zad. Polilo mě horko a srdce se mi skoro zastavilo. Prudce jsem se otočila, ale byla v bytě úplně sama. Husí kůži jsem měla ještě několik minut poté. Přirovnala bych to k situaci, jako by někdo šel a zavadil o mě… Celý den mi bylo z toho blbě.Nikdy se nedozvím, co mohlo tento pocit způsobit.

Přišly věštecké sny

Od té doby, co se zabývám meditací, mám sny, které se plní. Většinou jsou to předtuchy něčeho zlého, jako je ohrožení na životě někoho blízkého.Ze začátku jsem tomu nevěnovala pozornost, ale když se mi později někdo svěřoval, začalo mi to dávat smysl. Chtěla bych s takovou schopností pracovat. Třeba bych mohla časem někoho varovat a tím ho zachránit.Před půlrokem jsem měla dokonce zvláštní vidinu. Jela jsem domů autem z práce. Přijížděla jsem na parkovišti za naším domem. Když světlo mého auta zasvítilo mezi dvě zaparkovaná vozidla, viděla jsem tam stát chlapa ve vaťáku, pracovní boty, čepice a rukavice.Stál tam z profilu bez hnutí, jako socha.

Viděla jsem budoucnost?

Zmocnilo se mě divné tušení. Jako by tam neměl co dělat. Když jsem popojela autem dál, koukám jako blázen, že tam nikdo nestojí. Na parkoviště mají povolený vstup jen osoby, které bydlí v domě.Vystoupila jsem z auta a venku skutečně nikdo nebyl. Přísahala bych ale, že jsem tam toho člověka viděla. Celý večer jsem na to myslela a říkala si, že není přece možné, aby se mi něco tak jasně viditelného zdálo.Dva dny nato jsme se dozvěděla, že následující noc našeho souseda vykradli. Byl to prý muž ve vaťáku s čepicí a rukavicemi. Byla jsem v šoku. Viděla jsem snad přelud zloděje, který následující noc byt vykradl? Říkala jsem si, jestli nemám jít na policii.Co ale říct? Že jsem viděla budoucnost?

Lenka (52), Plzeň .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden