Můj kousek štěstí

Díky odvaze a velké lásce překonají Preissovi každou překážku

Můj kousek štěstí

Svůj vztah si museli prosadit, pak na ně ale čekalo další nesmírně těžké období. Udělali vše pro to, aby vše společně ustáli a z boje vyšli ještě silnější.

Když se seznámili, byli oba zadaní. Nechtěli nikomu ublížit, ale věděli, že chtějí být spolu. Tehdy ovšem ještě netušili, že jim osud přichystá další překážky a zkoušky, které budou muset společně zdolat…

Snad každý vztah někdy prošel zatěžkávací zkoušku. A je jen málo slavných párů, které tyto překážky ustály. Martina a Martin Preissovi jsou jedni z těch šťastných, kterým se to podařilo.

Ačkoli přiznávají, že to nebylo vůbec snadné. Oba si sáhli až na dno, z něhož se jim společnými silami podařilo odrazit. Byla to láska, která je stále držela spolu. A také

Zbývá vám 93% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden