Moje sladké tajemství

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová: Díky slávě jim projde cokoliv?

Fotbalista Tomáš Řepka (43) sbalil Kateřinu Kristelovou (38) teprve před pár měsíci a už je skoro ruka v rukávě. Oba si výborně rozumí, hlavně v tom, že se rádi předvádí na sociálních sítích a v nenávisti k bývalé Tomášově ženě.

S bývalou manželkou Vlaďkou Erbovou (36) si Tomáš Řepka (43) vyřizuje křivdy přes média a také v autobiografické knize. Tvrdí, že šíří lži, o jeho dluzích a že mu upírá styk se synem Marcusem (5). Jenže Kateřina Kristelová (38), která podle svých slov bývalé Tomášovy ženy neřeší, zašla ještě dál.

Spolu s Tomášem čelí obvinění, že zaplatila inzeráty nabízející sex, ve kterých figurovala Erbová. Ta tvrdí, že má i kamerový záznam z banky a pomstychtivý pár bude mít asi brzy z ostudy kabát. Každý jiný člověk by se třeba alespoň omluvil, ale ne Kristelová.

„Bránit se bonusům, které popularita poskytuje, se mi nechce,“ tvrdí bývalá moderátorka, která si myslí, že je nedotknutelná. „I ta pokuta u policajtů vám prochází snáz.“ Údajně jdou Řepkovy příjmy z poslední doby na její účet kvůli exekutorům. Aby se ještě nedivila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden