Můj kousek štěstí

Díky velké lásce dokázali Nina Divíšková a Jan Kačer překonat všechny nástrahy

Můj kousek štěstí

Osud je těžce zkoušel, ani na vteřinu to ale neohrozilo jejich krásný vztah. Naopak, čím hůř bylo, tím víc se milovali, a to až do samého konce…

Jejich životní příběh by vydal na román plný zvratů, zkoušek i hluboké lásky. Byli důkazem toho, že všechny partnerské překážky se dají ustát. Před pár dny se jejich duše opět setkaly.

Zbývalo jen pár měsíců a oslavili by 60. výročí svatby. Místo toho je osud nemilosrdně rozdělil. Skvělý herec a divadelní režisér Jan Kačer (†87) se v roce 2021 musel rozloučit se svou životní láskou.

Odcházení Niny Divíškové (†84) pro něj tehdy bylo o to těžší, že se mu kvůli závažné nemoci měnila před očima. Pořád to ale byla jeho žena, a čím víc Alzheimerova choroba útočila, tím víc ji

Zbývá vám 93% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden