Moje sladké tajemství

Disney ji prý připravil o miliardu, tak se začala soudit!

Moje sladké tajemství

Nebála se jít do boje s vlivným impériem, i když riskovala, že si před kamerou už neškrtne.

Je krásná, úspěšná, přesto ani Scarlett Johansson (37) se nevyhnuly skandály. Možná působí jako křehká dívka, herečka se ale nebála došlápnout si na mocnou společnost, která by jí mohla zničit kariéru.

Půvabná blondýnka Scarlett Johansson (37), kterou známe z filmů Zaříkávač koní, Avengers nebo Dívka s perlou, byla dvakrát nominovaná na Oscara a pětkrát na Zlatý glóbus. Nejde však o křehkou hollywoodskou dámičku.

Není žádná křehká krasotinka

Drobná Scarlett před šesti lety překvapila, že jela do Afghánistánu podpořit americké vojáky, v maskáčovém oblečení a přilbě ji skoro nikdo nepoznal. Stejně jako silní muži se umí Scarlett i bránit a když se jí něco nelíbí, postaví se i mocnému soupeři, který by jí mohl navždy zavřít dveře v Hollywoodu.

Připravili ji o miliony, tak se začala rvát

Půvabná blondýnka před rokem natočila snímek Black Widow, který společnost Walt Disney ovšem začala vysílat na svém kanále ještě v době, kdy se měl promítat pouze v kinech. Představitelka hlavní role se rozčílila, že

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden