Můj kousek štěstí

Dítě má zabránit rozchodu?

Starost o mimino obvykle rodiče stmelí, ale tenhle kladný efekt bohužel donekonečna nepůsobí.

Vztah jim nefunguje, už několikrát se prý rozešli, aby se to zase vzápětí pokusili slepit. Zdálo se, že situace nemá řešení, které by jim umožnilo spolu zůstat bez hádek a výčitek.

Hvězda seriálu Zlatá labuť je těhotná. Tato zpráva přišla nečekaně jako od seriálového dramaturga. Beáta Kaňoková (34) nijak neavizovala, že by s kameramanem Tomášem Koťasem (35) plánovali miminko.

Tím spíš, že se stále častěji skloňovala spíše otázka jejich rozchodu než zakládání rodiny. Mluvilo se o tom, že jim to neklape a doma panuje dusná atmosféra. Což rozhodně nevypadá jako správná chvíle na početí potomka.

Nicméně je to tak. Dceři Juditě (4), kterou má brunetka z předchozího vztahu, přibude sourozenec. Mnoho lidí nad tím přesto nechápavě kroutí hlavou.

Spekulují, zda miminko není jen pomyslnou záplatou na nefunkční vztah. Řešit případnou partnerskou krizi společným dítětem není příliš rozumné. Na druhou stranu ve vztazích nejde o nic výjimečného.

Kolují však zvěsti, že mezi Kaňokovou a Koťasem opravdu nešlo jen o nějaké malichernosti. Prý to dokonce došlo až tak daleko, že začínali řešit, jak to bude s bydlením, až se rozejdou.

Zase sama?

Přitom není tajemstvím, že Kaňoková se nějakou dobu prala s osudem i během výchovy Judity, kterou má s hercem Tomášem Havlínkem (31). Když od ní odešel, prožila si peklo. Chodila prý i na terapie s tím, že potřebuje poznat hlavně sebe samu.

Kdo ví, co s ní udělá druhé těhotenství. V takových případech žena potřebuje podporu a pomoc partnera, minimálně psychickou. A strach, že i otec druhého dítěte ji časem opustí a ona zůstane zase na všechno úplně sama, tu jistě stále je. Zvlášť jestli jsou s Koťasem na kordy.

Odmítla ho?

Pak by si však zadělávali na mnohem větší potíže, než jsou „jen“ vztahové peripetie. Nedej Bože, kdyby začal chodit za jinými ženami, což je oblíbená disciplína mnoha mužů, kteří mají doma těhotné partnerky.

Mohla být ve větším klidu, pokud by před časem přijala jeho žádost o ruku, o které se spekulovalo. Měla ho ale odmítnout a je možné, že si to dnes vyčítá. V každém případě před partnery stojí velká výzva.

Bez náhradníka

O Koťasovi se často mluvilo jako o pohodáři, který to ovšem se zodpovědností nijak nepřehání. Může se tedy leknout toho, co před ním stojí, a vzít nohy na ramena.

Není jasné, jestli by se měl o Kaňokovou kdo postarat. Sice se mluvilo o tom, že krizi s Koťasem řešila různými „kamarády“, nezdá se však, že by mezi nimi byl takový, který by si začal alespoň na chvíli hrát na tátu od rodiny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden