Moje šťastná hvězda

Diváci ji milují. Co teď chystá?

Takový pořádný kšeft se jí nenaskytl už pěkně dlouhou dobu. Zpěvačka Bára Basiková (57) se nějaký čas držela stranou a na televizních obrazovkách nebyla vidět.

Neměla ani moc koncertů, ani vystoupení a někteří lidé na ni možná začínali zapomínat. Když ale kývla na to, účastnit se pořadu Tvoje tvář má známý hlas, možná ani ona sama netušila, jaký úspěch u diváků sklidí.

Vyhrála hned první díl a všichni byli z jejího výkonu unešení. Znovu si získala srdce svých fanoušků a dalo by se říct, že díky novému projektu se jí otevřela taky nová životní etapa.

Kdoví, třeba se během soutěže i zamiluje a začne žít úplně jinak. Na jaře se s ní kvůli povinné karanténě rozešel její tajný přítel a snášela to dost těžce. Už nechce být někde v ústraní, baví ji být vidět.

Díky Tváři určitě získá i víc lukrativních pracovních nabídek a v to zpěvačka také doufala. Chtěla znovu naplno rozjet svoji kariéru a povedlo se. Určitě nebude dlouho trvat a zpěvačka se vytasí s novou deskou. Poslední album Slzy vydala před dvěma lety, už by si to tedy zasloužila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden