Můj kousek štěstí

Divoká hádka s fanoušky

Nalezne vůbec ještě někdy klid? Od té doby, co je Tereza Brodská (53) činná na sociální síti, nervuje se daleko více než dřív. Stálo jí to vůbec za to? Proč se křehká a noblesní dcera slavných rodičů často rozčiluje?

Na hádání s fanoušky tu jsou jiní, například vznětlivá modelka Simona Krainová (48), ale proč proboha zrovna intelektuálka Tereza? Hvězda seriálu Slunečná tentokrát zveřejnila fotografii, na níž se nechává očkovat proti koronaviru.

„Druhé očkování mám za sebou! Důležitá věc! Aspoň pro mě,“ jásala Brodská, ale ne dlouho. Reakce fanoušků jí vyrazila dech, byla nečekaně nesmiřitelná.

„To je to nejhorší, co jste udělala,“ soptila fanynka Helena. Spolu s dalšími herečku podezřívala z placené propagace očkování proti covidu-19. „Krásný příspěvek k novodobé totalitě,“ rozčílil se jiný vztekloun.

Půvabná černovláska patrně očekávala obdivný potlesk, na nějž je zvyklá z jeviště, ale jak ke svému zděšení zjišťuje, internet je úplně odlišný, úskočný a nevypočitatelný. „Buď mě berte takovou, jaká jsem, nebo mě nechte být! A vulgární názory a příspěvky ostatních jsou jejich vizitkou,“ vrátila to svým netolerantním fanouškům.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden