Můj kousek štěstí

Divoké hádky?

Aneta Krejčíková by možná mohla začít přemýšlet o nějakém náhradním řešení.

Už je to tady zase! Hvězda Ulice Aneta Krejčíková (31) si stěžuje na absolutní vyčerpání. Maminka Bena (3) a Antonie (2) si to patrně netroufne říci naplno, ale je nabíledni, že by potřebovala pochopení, oporu a pomoc.

Zdalipak ji má v partnerovi, tělocvikáři Ondřeji Rančákovi (38), v dostatečné míře? To vědí jen oni dva. „Děti jsou největší zkouškou vztahu, jakou jsem kdy zažila,“ nechala se slyšet vnadná herečka Aneta Krejčíková (31).

Rančák předvedl kotoul na jevišti a pak vytáhl prstýnek, požádal o ruku... a tím to zhaslo.

„Je to náročné. Nevyspání, podrážděnost, nedostatek času věnovat se sami sobě,“ hořekuje spanilá blondýnka. Z jejích slov vyplývá, že doma to není zrovna procházka růžovým sadem.

Žádné světlo na konci tunelu však bohužel nevidí, neví si rady. Jak tvrdí, zkoušejí si s partnerem najít jeden na druhého čas, ale místo aby z toho byla pěkná chvilka, zvrtne se to v ohnivou a vyostřenou debatu.

„Obdivuju všechny páry, které to zvládají, mají trpělivost, lásku a ochotu všechny nesnáze řešit,“ podotýká představitelka seriálové Gábiny Pumrové z nekonečné Ulice. Budí to dojem, jako by její domácností lomcovaly divoké hádky. A co je skutečně skandál: Svatba stále ještě nebyla!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden