Můj kousek štěstí

Divoké hádky kvůli výchově synka Luky?

Pořídili si dům, který je 131 let starý a Arichteva řídí jeho rekonstrukci.

Asi tak milion nebo možná ještě o něco víc výchovných chyb dělá Veronika Arichteva (36), maminka malého Luky (1) a ani se tím nijak netají.

Přitom její manžel, režisér s bulharskými kořeny Biser Arichtev (45), má z předchozího vztahu syna Teodosia (9), a tak by se mohl s Veronikou podělit o výchovné zkušenosti. A přiznává, že by to udělal rád. Je to však vyloučeno.

Ve studiu kraluje, ale doma už mu na režírování moc energie nezbývá.

Když se snažil poradit, narazil na tuhý odpor. „Myslím, že si tím musí projít sama, protože na každou radu přijde takový ten divný pohled,“ podotýká ukřivděně režisér seriálu Kukačky.„Tak říkám, ať si to tedy udělá sama.“

Nechal tudíž synovu výchovu na své krásné ženě, aby byl doma klid. Herečka si v tomto směru dala spoustu dobrých předsevzetí, ale připouští, že všechny do jednoho porušuje. Třeba závazek, že se Luka ani nepřiblíží k mobilu, tabletu či televizi, už dávno neplatí.

Z obýváku je dětské hřiště, ač se hvězda První republiky zapřísahala, že dítě povede ke skromnosti. Manžel asi nemá nervy na divokou hádku, která by patrně po jeho výtce následovala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden