Můj čas na kafíčko

Divokého bohéma stejně nikdo nezkrotí!

Valašský král a oblíbený herec Bolek Polívka (70) neustále něčím překvapuje. Naposledy všechny doslova zvedla ze židle jeho svatba s dlouholetou přítelkyní Marcelou Černou (50).

Vzali se v naprosté tichosti v kruhu svých nejbližších. Na tuto chvíli čekali celých 24 let. Je vidět, že otec šesti dětí, jež má se svými čtyřmi ženami, si užívá život, jak to jen jde.

Na hercově třetí svatbě přitom chyběly jeho starší děti – Kamila (44), Anna (40) a Vladimír (30). Z jakého důvodu se nedostavili? Věděli o tom vůbec? „Byla to tajná svatba, kde byli jen naše mladší děti a svědci. Až bude teplo, tak uděláme oslavu na zahradě, kde snad budou všechny děti a přátelé,“ těšil se Bolek.

To teď ovšem neplatí. Na obřadu byly přítomné pouze děti, které má s Marcelou – Jan (16), František (14) a Mariana (12). Podle všeho to vypadá, že Polívkovy dcery Kamila, Anička ani syn Vladimír pozvánku nedostali.

Nepozval ani své starší děti?
A evidentně je to pro ně dost nepříjemné téma. „Na to já vůbec nechci odpovídat. Já jsem rád, že je táta šťastnej. Udělal si to tak, jaké to chtěl mít,“ řekl podrážděný Vladimír. Je to opravdu podivné, protože s tatínkem prý vychází a společně hrají i v divadle.

Že chyběl v tak důležitém dni ho muselo ranit. Stejně jako jeho sestry. Vyvolala svatba zlou krev v rodině? Přestože je mezi Bolkem a Marcelou dvacetiletý rozdíl, tak k sobě mají skutečně blízko.

Byla ale opravdu láska jen jediný důvod, proč se vzali? Po tolika letech společného soužití by přece už nemuseli nějaký úřední papír k potvrzení vztahu potřebovat.

Musel se snad ženit? Čekají další dítě?
Že by tedy hlavní motivací stvrzení jejich vztahu byl majetek, s nímž bohém neumí příliš hospodařit, jak to i v minulosti dokázal. Chce si ho snad Marcela pojistit, aby bez jejího vědomí opět neutratil veškeré peníze pro rodinu?

To se totiž stalo při jeho neúspěšném pokusu o provozování farmy v Olšanech. „Já jsem se musel ženit! Teda nečekáme miminko, ale slíbil jsem, že až dosáhnu určitého věku, udělám z Marcelky mladou paní,“ přiznal Polívka. Rozjařený herec si rovněž ve vtipu postěžoval, že během jedné noci už začal být pod pantoflem.

„Hned druhé ráno po svatbě zazněla od manželky taková ta zvláštní věta, když jsme se bavili, kam pojedeme. Marcelka dala jasně najevo, kdo teď doma převzal otěže,“ smál se Bolek. Jak se mu to bude líbit za pár měsíců, ještě uvidíme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden