Moje sladké tajemství

Divoký život plný násilí, drog a pobytů v léčebně

Moje sladké tajemství

Když pod vlivem drog zdemoloval hotelový pokoj, odvezli jej na psychiatrii!

Narodil se do slavné rodiny a po svém otci zdědil herecký talent. Bohužel, tím to skončilo. Charlie Sheen (56) je totiž v poslední době více znám svými věčnými potížemi než dobrými filmy.

Četa, Žhavé výstřely a Mladé pušky... To jsou nejznámější filmy bouřliváka Charlieho Sheena (56). Pochopitelně nesmíme zapomenout ani na dnes již ikonický seriál Dva a půl chlapa, který by tomuto herci zajistil nehynoucí slávu, kdyby…

U soudu je jako doma

Kdyby tvůrci tohoto oblíbeného cyklu nevyhodili Charlieho z kola ven kvůli jeho častým střetům se zákonem. Známý americký herec je totiž v posledních letech u soudu doslova jako doma. A pokud bychom chtěli vyjmenovat alespoň některé z jeho afér, jedna stránka v časopise by nám patrně nestačila.

A to to přitom kdysi tak hezky začalo. Charlie je totiž typickým dítětem ze slavné herecké rodiny. Jeho otcem není nikdo jiný než Martin Sheen (82), známý především ze snímků Incident, Zapadákov a Apokalypsa. My víme, že

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden