Můj kousek štěstí

Dlouhé herecké manželství bylo plné lásky a humoru

Můj kousek štěstí

Totální nasazení i koncentrační tábory, tím si v mládí prošli každý sám. pak se jejich cesty spojily a oni našli své štěstí

Dohromady je svedlo divadlo, společný smysl pro humor a v neposlední řadě láska. Tyto pilíře tvořily pevný základ jednoho z nejdelších hereckých manželství. Trvalo šedesát šest let.

Narodili se do nelehké doby a do vínku dostali velice podobné životní nesnáze. Oba si vysnili hereckou kariéru, ale osud jim stále házel klacky pod nohy.

Nakonec se jim jejich sen o divadle přece jen splnil a našli v něm mnohem víc, než si snad doufali přát – jeden druhého. Při pohledu na život Věry Tichánkové (†93) a Jana Skopečka (†94) je více než jasné, že ti dva si byli souzeni už od začátku.

Škola života i smrti

Věra se narodila na Slovensku, kvůli pracovním povinnostem jejího tatínka se ale celá rodina často stěhovala. Její otec, který pracoval jako úředník, miloval divadlo a film. Svou dceru tedy často brával na různá

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden