Můj čas na kafíčko

Dlouhotrvajícímu pádu Ivety Bartošové na dno nedokázal nikdo zabránit!

Můj čas na kafíčko

Ve svém životě poznala spoustu mužů, ale jenom málo lásky – i svojí vinou.

Měla velmi dramatický život už od samého počátku. A konec bohužel nebyl z těch šťastných. Iveta Bartošová (+48) prožívala před zraky celého národa vzestup i pád.

Narodila se jako druhé z dvojčat, čtvrt hodiny po své sestře Ivaně (54). Říká se, že osudy sourozenců, kteří takto přišli na svět, bývají podobné, ale v případě Ivety a Ivany to nebyla pravda. Každá z nich měla štěstí v jiné oblasti života. Ivetě se přes nejrůznější překážky podařilo na čas být na vrcholu české populární hudby, zato v osobním životě nenašla nikoho, kdo by měl sílu dlouhodobě snášet její povahu. Většina mužů, které potkala, jí spíše využívala. Ivana, která se jednu dobu pokoušela prosadit v hudbě pod přezdívkou Viana, sice kariéru neudělala, ovšem její soukromý život nebyl tak komplikovaný a nešťastný. Iveta o své sestře prohlásila, že má silnější hlas než ona, ale že kvůli ní utekla do Švýcarska, protože nechtěla být „ta druhá Bartošová“. A poslední zpěvaččin partner, národem opovrhovaný Josef Rychtář (62) dokonce řekl

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden